طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان اکثر شرکت های طراحی وب سایت، یک سری مراحل متداول را هنگام توسعه یک وب سایت دنبال می کنند.
این فرآیند می تواند به یکباره انجام شود یا می توان آن را به چند مرحله تقسیم کرد.
این مقاله به طور خلاصه اجزای مختلفی را که فرآیند طراحی وب معمولی را تشکیل می دهند و نحوه همکاری آنها برای ایجاد یک وب سایت موفق معرفی می کند.
این به عنوان یک نمای کلی برای کسانی است که می خواهند نگاهی سریع به کل فرآیند بدون کند و کاو بیش از حد در هر مرحله داشته باشند.
مراحل به شرح زیر است:
1) برنامه ریزی و تحلیل
این مرحله شما را آماده میکند تا از وضعیت فعلی خود به وضعیت آینده دلخواه خود بروید و مشخص کنید که میخواهید به چه چیزی برسید و چگونه به آنجا خواهید رسید. این زمانی است که سوالات اولیه مانند: “مخاطب هدف شما چه کسی است؟” و “اهداف کسب و کار شما چیست؟” باید مطرح و پاسخ داده شود.
2) طراحی
هدف اصلی مرحله طراحی، کار در جهت نمایش بصری چیزی است که در نهایت به محصول نهایی تبدیل خواهد شد. در طول این مرحله، شما با طراح خود کار خواهید کرد تا ظاهر و احساسی برای وب سایت خود ایجاد کنید.
در این مرحله، مواردی مانند طرحهای رنگی، عناصر برندسازی (مانند لوگوها) و دستورالعملهای رابط کاربری ممکن است در نظر گرفته شوند. تجربه کاربری (UX) نیز بخش بزرگی از فرآیند طراحی است، و شما باید مطمئن شوید که وب سایت شما برای استفاده آسان و لذت بخش است.
3) توسعه
اینجا جایی است که لاستیک با جاده برخورد می کند – وب سایت شما ساخته می شود! این جایی است که پایه وب سایت شامل تمام کدها، اسکریپت ها و قالب های لازم ساخته می شود. توسعه دهنده شما طرح های شما را می گیرد و صفحات و عملکرد وب سایت شما را ایجاد می کند
مرحله توسعه را می توان به دو مرحله دیگر تقسیم کرد:
توسعه front-end و توسعه back-end
توسعه Front End
توسعه Front-end شامل وظایفی مانند کدنویسی HTML/CSS، ساخت جاوا اسکریپت و پیاده سازی موارد دیگر در سایت شما برای امکان تعامل با رابط است.
توسعه Back-end
توسعه Back-end شامل وظایفی مانند ساخت پایگاه داده، پیاده سازی امنیتی، پیکربندی سرور و یکپارچه سازی نرم افزار است.
4) تست و تضمین کیفیت
همیشه بهترین تمرین این است که وب سایت خود را برای هر گونه اشکال آشکار یا پنهان زودتر آزمایش کنید. در این مرحله، شما تلاش خواهید کرد تا تمام مشکلات موجود در سایت خود را پیدا کنید تا قبل از راه اندازی آن برطرف شود.
این شامل موارد زیر خواهد بود:
- آزمایشهایی را روی سایت خود با مرورگرها و دستگاههای مختلف انجام دهید تا ببینید آیا مشکلی باید برطرف شود،
- داشتن یک دوره بتا که در آن تعداد محدودی از کاربران می توانند از سایت شما برای مدت زمان از پیش تعیین شده قبل از روز راه اندازی استفاده کنند،
- و زمانی که همه چیز آماده است وب سایت را روی یک سرور زنده مستقر کنید.
- هدف از این مرحله نه تنها یافتن هر گونه خطا در سایت شما است، بلکه اطمینان از برآورده شدن تمام الزامات مشخص شده توسط شما است.
هنگامی که تست کامل شد، باید به تمام جنبه های سایت خود نگاه کنید و بتوانید به این سؤالات “بله” پاسخ دهید:
- آیا سایت من در موتورهای جستجو عملکرد خوبی دارد؟
- آیا همه لینک ها به درستی کار می کنند؟
- آیا کاربران می توانند به راحتی در سایت من حرکت کنند؟
- آیا وب سایت من به سرعت بارگذاری می شود؟
5) استقرار
- هنگامی که وب سایت شما کامل شد، زمان آن رسیده است که آن را برای دیدن همه در دسترس قرار دهید.
- شما می توانید سایت خود را بر روی یک سرور خارجی میزبانی کنید، یا می توانید آن را در یک پلت فرم وبلاگ نویسی مانند WordPress.com یا Wix.com نصب کنید.
- در نتیجه این یک نمای کلی از فرآیند معمولی طراحی سایت ارزان است.
- به خاطر داشته باشید که این فقط یک راهنمای کلی است و پروژه خاص شما ممکن است نیاز به مراحل یا کارهای اضافی داشته باشد تا تکمیل شود.
- برخی از شرکتها حتی ممکن است چندین مرحله طراحی را پشت سر بگذارند تا نمایش دقیقتری از آنچه میخواهند محصول نهاییشان به نظر برسد، ایجاد کنند.
- اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید، همیشه بهتر است با یک شرکت طراحی وب حرفه ای مشورت کنید که می تواند به شما کمک کند تا کل فرآیند را ترسیم کنید و مطمئن شوید که سایت شما موفق است!