هر آنچه که باید در مورد گواهینامه های SSL بدانید
هر آنچه که باید در مورد گواهینامه های SSL بدانیدگواهینامه های SSL (Secure Sockets Layer) برای امنیت سایت ضروری هستند. در حال حاضر معمولاً آنها را نشانه ای از قابل اعتماد بودن یک سایت می دانند. با این حال، برخی تصورات غلط در مورد هدف گواهینامه های SLL وجود دارد. و برخی از مصرف کنندگان بیش از حد به اعتباری که وجود SSL استنباط می کند، اعتماد می کنند.
بنابراین،
گواهی SSL چیست، چه چیزی را ثابت می کند و آیا برای هر سایتی نیاز است؟
در اینجا پاسخ به این سؤالات، همراه با هر چیز دیگری که باید در مورد SSL بدانید، آمده است
- SSL چیست؟
- TLS چیست؟
- آیا هر سایتی به گواهی SSL نیاز دارد؟
- انواع گواهینامه های SSL چیست؟
- SSL معتبر دامنه
- SSL اعتبار سنجی سازمانی و توسعه یافته
- گواهینامه های SSL تک دامنه
- گواهینامه های SSL Wildcard
- گواهی SSL چند دامنه ای
- چگونه می توان گواهی SSL را برای یک وب سایت دریافت کرد؟
- آیا برای سایت خود به گواهی SSL نیاز دارید؟
SSL چیست؟
SSL یک پروتکل رمزنگاری است که از داده ها هنگام انتقال از یک سایت به سرور محافظت می کند. این پروتکل داده ها را رمزگذاری می کند تا از رهگیری اطلاعات توسط اشخاص ثالث جلوگیری شود. وجود گواهی SSL ثابت می کند که رمزگذاری SSL روی یک دامنه پیاده سازی شده است.
SSL در ابتدا توسط سایت های تجارت الکترونیک برای محافظت از اطلاعات پرداخت کاربران استفاده می شد. اما امروزه گواهینامه های SSL در تمامی سایت های معتبر استفاده می شود. این تغییر در استفاده در درجه اول توسط موتورهای جستجو انجام شده است که استفاده از گواهینامه های SSL را ترویج می کنند. به عنوان مثال، گوگل اکنون هشداری را نشان می دهد که سایت های بدون گواهی SLL ایمن نیستند.
با این حال، بر خلاف تصور عمومی، وجود گواهی SSL تضمین کننده قابل اعتماد بودن سایت نیست. در واقع، هر صاحب سایت، صادق یا غیر صادق، می تواند گواهی SSL را در سایت خود پیاده سازی کند. SSL صرفاً داده ها را همانطور که در بالا توضیح داده شد رمزگذاری می کند
TLS چیست؟
همچنین ممکن است با مخفف TLS که مخفف عبارت Transport Layer Security است، برخورد کرده باشید. TLS یک نسخه به روز شده از SSL است که در سال 1999 معرفی شد. با این حال، اکثر مردم هنوز از اصطلاح SSL استفاده می کنند، حتی اگر به طور دقیق، آنها اکنون در مورد TLS صحبت می کنند.
آیا هر وب سایتی به گواهی SSL نیاز دارد؟
وجود گواهی SLL نماد قفل را در نوار آدرس مرورگرهای اینترنتی فعال می کند. و پیاده سازی SSL همچنین هشدار ناامن بودن سایت را حذف می کند. در نتیجه، بسیاری از کاربران فقط به سایت هایی با گواهینامه SSL اعتماد می کنند. بنابراین، گواهی SSL تقریباً برای هر سایت ضروری است. موتورهای جستجو همچنین سایت هایی را با گواهینامه SLL بالاتر از سایت هایی که رمزگذاری SSL ندارند رتبه بندی می کنند. بنابراین، SSL مزایای بهینه سازی موتور جستجو نیز دارد.
انواع گواهینامه های SSL چیست؟
اکثر صاحبان سایت فقط به یک گواهینامه استاندارد SSL معتبر دامنه نیاز دارند. با این حال، چندین نوع گواهی دیگر نیز وجود دارد. در اینجا توضیح مختصری در مورد هر یک از انواع گواهینامه های SLL آورده شده است.
SSL معتبر دامنه
گواهینامه اعتبار دامنه (DV) رایج ترین نوع گواهینامه SSL است. مالک دامنه می تواند این نوع گواهی را تأیید کند. و گواهینامه های DV SSL امنیت مورد نیاز برای اکثر وب سایت ها را فراهم می کند.
SSL اعتبار سنجی سازمانی و توسعه یافته
گواهینامه های SSL معتبر سازمانی (OV) و اعتبار سنجی توسعه یافته (EV) به جزئیات بیشتری نسبت به گواهینامه های DV SSL نیاز دارند. آدرس کسبوکار و سایر اطلاعات باید برای دریافت گواهیهای OV یا EV تأیید شود. دریافت گواهینامه های OV و EV SSL نیز گران تر است.
سطح امنیتی که گواهینامه های OV و EV ارائه می کنند مانند گواهی DV SSL است. و بازدید کننده از یک سایت ایمن تفاوتی نمی بیند. بنابراین، مزایای کمی از گواهی OV یا EV SSL برای اکثر سایت ها وجود دارد.
گواهینامه های SSL تک دامنه
همانطور که از نام آن پیداست، یک گواهی دامنه تنها یک دامنه را ایمن می کند. گواهینامه های یک دامنه همان چیزی است که بیشتر مردم از آن استفاده می کنند.
گواهینامه های SSL Wildcard
گواهینامه های SSL Wildcard دامنه اصلی و هر زیر دامنه را پوشش می دهد. فرض کنید منابع.mywesbite.com و store.mywebsite.com را برای مثال راه اندازی کرده بودید. در آن صورت، برای پوشش هر دو زیردامنه به یک گواهی SSL نیاز دارید.
گواهی SSL چند دامنه ای
گواهی SLL چند دامنه ای چندین دامنه را تحت یک IP (آدرس پروتکل اینترنت) پوشش می دهد. این نوع گواهی SSL به گواهی ارتباط یکپارچه (UCC) نیز معروف است.
چگونه می توان گواهی SSL را برای یک سایت دریافت کرد؟
ارائه دهندگان میزبانی عمده گواهینامه های SSL را به عنوان یکی از خدماتی که ارائه می دهند ارائه می کنند. هزینه یک گواهی SSL می تواند از حدود 50 دلار در سال برای یک گواهی دامنه تا چند صد دلار برای انواع دیگر گواهینامه های SSL که در بالا ذکر شد متفاوت باشد.
همچنین چندین ارائه دهنده گواهی SSL شخص ثالث، از جمله Instant SSL، Basic SSL، و GoGetSSL وجود دارد. گواهینامه های SSL از این تامین کنندگان ارزان تر خواهند بود، اما ممکن است برای نصب و پیکربندی به دانش فنی نیاز داشته باشند. از سوی دیگر، گواهیهای SSL ارائه شده توسط شرکتهای میزبان معمولاً توسط ارائهدهنده اعمال میشود و به جز ثبت سفارش، هیچ ورودی دیگری از صاحب سایت نیاز ندارد.
برخی از پلتفرم های سازنده سایت، مانند Wix و HubSpot، گواهینامه های SSL رایگان را با بسته های سازنده خود ارائه می دهند. برخی از بسته های هاست شامل SSL رایگان نیز هستند. همچنین ارائه دهندگانی مانند Let’s Encrypt وجود دارند که گواهینامه های رایگان SSL را ارائه می دهند. اما، همانطور که در بالا ذکر شد، گواهینامه های SSL شخص ثالث، رایگان یا پولی، ممکن است برای نصب و پیکربندی به دانش فنی نیاز داشته باشند.
آیا برای سایت خود به گواهی SSL نیاز دارید؟
پاسخ ساده به سوال بالا بله است. و این پاسخ حتی اگر پرداختهای آنلاین را انجام نمیدهید یا از کاربران نمیخواهید اطلاعاتی را وارد کنند، صدق میکند. بدون گواهی SSL، سایت شما توسط مرورگرهای به عنوان غیر ایمن علامت گذاری می شود. و این هشدار بسیاری از بازدیدکنندگان را می ترساند.
وجود گواهی SSL همچنین نشان می دهد که می توان به یک سایت اعتماد کرد. با این حال، حقیقت این است که گواهی SSL قابل اعتماد بودن یا مشروعیت یک سایت را ثابت نمی کند. با این حال، بسیاری از کاربران اینترنت SSL را چراغ سبزی برای مرور و اعتماد به یک سایت می دانند.
نتیجه
بنابراین، به طور خلاصه، یک گواهی SSL داده های ارسال شده بین سایت و سرور را رمزگذاری می کند. و وجود یک گواهی معتبر SSL باعث ورود قفل در نوار آدرس مرورگر سایت می شود و هشدار غیر ایمن سایت را حذف می کند.
اکثر سایت ها به یک دامنه واحد، گواهی DV SSL نیاز دارند که هزینه آن حدود 50 دلار از یک ارائه دهنده هاست است. یا اگر دانش فنی دارید، میتوانید گواهینامه SSL ارزانتر یا رایگان را از یک تامینکننده شخص ثالث دریافت کنید.
پست های مرتبط:
10 مرحله برای طراحی مطابق با GDPR
انتخاب بهترین ارائه دهنده میزبانی سایت
10 دلیل که یک کسب و کار کوچک شما نیاز فوری به طراحی مجدد دارد
9 ارزان ترین خدمات میزبانی وردپرس.