Webflow چیست و چگونه از آن برای طراحی استفاده کنیم؟
Webflow چیست و چگونه از آن برای طراحی استفاده کنیم؟
و چگونه از آن برای طراحی استفاده کنیم؟
- Webflow CMS چیست؟
- چگونه از آن برای طراحی سایت استفاده کنیم؟
- چگونه Webflow کار می کند؟
- Webflow CMS چیست؟
Webflow CMS پلتفرمی است که طراحان را قادر می سازد تا سایت های خود را بدون نوشتن هیچ کدی ایجاد و مدیریت کنند. این یک ویرایشگر بصری است که به شما امکان می دهد سایت خود را با کشیدن و رها کردن بلوک های محتوا ایجاد کنید. همچنین می توانید از CSS و جاوا اسکریپت برای سفارشی سازی بیشتر سایت خود استفاده کنید. این مقاله به بررسی چیستی آن و نحوه استفاده از آن برای پروژه های طراحی سایت می پردازد.
چگونه Webflow برای طراحی سایت استفاده کنیم؟
Webflow CMS برای طراحان حرفهای که میخواهند بدون یادگیری نحوه کدنویسی سایت ایجاد کنند، مناسب است. همچنین از نظر طراحی انعطاف پذیری عالی را ارائه می دهد. ویرایشگر بصری داخلی به شما امکان می دهد بلوک هایی از متن، تصاویر، ویدیوها و سایر عناصر را در سایت خود بکشید و رها کنید.
میتوانید از CSS و جاوا اسکریپت برای سفارشیسازیهای بیشتر یا اضافه کردن جلوههای ویژه مانند پیمایش اختلاف منظر تصاویر پسزمینه (یک ویژگی رایج) استفاده کنید. با Webflow CMS، همه چیز به راحتی با استفاده از کنسول مدیریت بصری تنها با چند کلیک مدیریت می شود. نسخه رایگان شامل اکثر ویژگی ها است. با این حال، اگر به پهنای باند، فضای ذخیرهسازی یا ماژولهای بیشتری نیاز دارید، بهروزرسانیهای پولی در دسترس هستند.
چگونه Webflow کار می کند؟
ابتدا باید یک پروژه جدید در بستر WebFlow ایجاد کنید. هنگامی که پروژه خود را ایجاد کردید، به صفحه اصلی ویرایش هدایت خواهید شد. اینجا جایی است که تمام محتوا و عناصر طراحی سایت خود را قرار می دهید.
اولین قدم این است که یک صفحه جدید به سایت خود اضافه کنید. برای انجام این کار، روی برگه «صفحات» در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید، سپس روی دکمه «افزودن صفحه» کلیک کنید. سپس می توانید نام صفحه خود را وارد کرده و طرح بندی آن را انتخاب کنید.
هنگامی که صفحه خود را اضافه کردید، باید به فضای کاری اضافه شود. در این مرحله، سپس می توانید شروع به اضافه کردن عناصر به صفحه خود کنید. برای انجام این کار، روی برگه “Elements” در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید، سپس بر روی نوع عنصری که می خواهید به صفحه خود اضافه کنید کلیک کنید.
در هر دسته سه گزینه خواهید دید: موارد رایگان، مواردی که با اعتبار پرداخت می شوند و مواردی که حق بیمه هستند. سپس می توانید با کلیک بر روی دکمه “افزودن” عنصر را به صفحه خود اضافه کنید.
هنگامی که تمام عناصر لازم را به صفحه خود اضافه کردید، وقت آن است که سبک آن را شروع کنید. برای انجام این کار، روی زبانه “Style” در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید. با این کار تمام سبکهایی که میتوانید برای عناصر مختلف اعمال کنید و اینکه چگونه بر ظاهر صفحه شما تأثیر میگذارند، نمایش داده میشود. سپس میتوانید با کلیک کردن بر روی آن، به پایین برای دیدن ویژگیهای مختلف آن و انتخاب یکی از جنبههای صفحه خود، تغییراتی را در هر جنبه از صفحه خود ایجاد کنید.
اگر قبل از انتشار آنلاین سایت خود، مدتی با تمام ویژگیهای Webflow CMS آشنا شوید، مفید خواهد بود. قبل از ارسال آن به فضای مجازی مطمئن شوید که همه چیز عالی است! هنگامی که آماده انتشار سایت خود شدید، روی دکمه “انتشار” در بالای صفحه کلیک کنید و دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید. و این تمام چیزی است که باید در مورد استفاده از Webflow CMS برای پروژه های طراحی سایت بدانید.
یک پلتفرم با کاربری آسان
اگر کاملاً آماده نیستید که به هزینه های اشتراک ماهانه Squarespace متعهد شوید، Webflow CMS ممکن است بستر مناسبی برای شما باشد. طیف گسترده ای از ویژگی ها و قالب ها را ارائه می دهد و می توانید سایت خود را با استفاده از کدهای CSS و جاوا اسکریپت شخصی سازی کنید. کنسول مدیریت بصری مدیریت محتوای سایت خود را آسان می کند و حتی اگر به انعطاف پذیری بیشتری نیاز دارید، می توانید ماژول های سفارشی اضافه کنید. بنابراین اگر به دنبال یک پلتفرم با کاربری آسان هستید که به شما امکان میدهد سایتهای واکنشگرای زیبایی را بدون نیاز به یادگیری کدنویسی ایجاد کنید، آنگاه Webflow CMS ارزش بررسی دارد.
نتیجه گیری
با Webflow CMS، میتوانید سایتهای کاملاً کاربردی و خیرهکننده را بدون یادگیری اصول اولیه کدنویسی یا طراحی ایجاد کنید. پس برای چی منتظری؟ ساخت سایت بعدی خود را از همین امروز شروع کنید!